اخبار دانشگاه / اطلاعیه ها

اطلاعیه مهم

آذر ۳۰, ۱۳۹۶ در ۱۲:۱۷ ب.ظ

« اطلاعيه خيلي مهم»

اخذ كارت ورود به جلسه امتحانات پايان نيمسال ۱-۹۷۹۶ صرفاً از طريق اينترنت از مورخ۹۶/۱۰/۰۲ انجام مي پذيرد.  از هرگونه مراجعه حضوري خودداري فرمائيد و در صورت هر گونه سوال در خصوص امور مالي با شماره تلفن ۰۸۶۳۳۷۲۲۸۹۹ وامورآموزشي با شماره تلفن  ۰۸۶۳۳۷۲۲۱۱۶ داخلي۲۱۹۲و ۲۱۵۷ و۲۱۶۷ تماس حاصل نمائيد. ضمناً جهت اخذ كارت ورود به جلسه به موارد ذيل دقيقاً توجه فرمائيد.

• هيچ گونه نقص پرونده اي از قبيل مدرك پايه ، عكس و… نبايد وجود داشته باشد.
  • هيچ گونه بدهي از قبيل اقساط معوقه ، چك برگشتي و … نبايد وجود داشته باشد.
  • معرفي شماره حسابهاي دانشگاه جهت واريز بدهي (لازم بذكر است جهت واريز شهريه از طريق مراجعه به بانك ، داشتن شناسه پرداخت الزامي مي باشد اما در حالت واريز از طريق اينترنت شناسه پرداخت الزامي نمي باشد)

• شماره حساب شهريه بانك ملي(سيبا) :۰۱۰۴۸۸۰۴۵۶۰۰۳
  • شماره حساب صندوق رفاه (وام) بانك ملي سيبا :۰۱۰۶۰۶۶۴۴۶۰۰۴
  • شماره حساب چكهاي برگشتي بانك ملي سيبا :۰۱۰۶۰۶۶۴۴۵۰۰۶

اهم مقرراتي كه رعايت آنها در جلسه امتحان الزامي است:

1. همراه داشتن كارت دانشجويي داراي اعتبار و كارت ورود به جلسه.
  2. به همراه داشتن تلفن همراه ،هندزفري ، mp3 player وهرگونه وسايل الكترونيكي غيرمجاز در جلسه امتحان اكيداً ممنوع بوده و در صورت مشاهده تخلف محسوب مي شود.
  3. استفاده از وسايل ديگران از جمله ماشين حساب و … ممنوع است.
  4. همراه داشتن هرگونه كيف ، كتاب ، جزوه ، يادداشت و حتي كاغذ سفيد در جلسه امتحان ممنوع است.
  5. حضور به موقع در جلسه امتحان(حداقل ۲۰ دقيقه قبل از شروع ) الزامي است.
  6. هر دانشجو بايد براساس شماره كلاس و صندلي كه در برد اعلام شده است در جلسه امتحان حضور يابد در غيراينصورت غايب محسوب مي شود.
  7. دانشجويان موظفند در هفته هاي آخر كلاس مجدداً انتخاب واحد خود را از طريق سايت دانشگاه چك نمايند و فقط مجاز به شركت در جلسه امتحان همان درس و استادي كه در كارت ورود به جلسه قيد شده است مي باشند.
  8. طبق تبصره ۱ ماده ۴۲ آيين نامه آموزشي مهلت درخواست تجديد نظر نمرات هردرس حداكثرتا يك هفته بعد از اعلام نتيجه آن درس وفقط از طريق سايت اينترنتي دانشگاه به آدرس (iau-Farahan.ac.ir) امكان پذير است. درخواست هاي خارج ازمهلت مقررقابل بررسي نمي باشد.
اداره امتحانات ۹۶/۰۹/۲۷

*ضمنا در ايام امتحانات هيچ گونه مجوزي به دانشجويان بدهكار جهت حضور در جلسه امتحان داده نخواهد شد لذا از مراجعه حضوري به امور شهريه جدا خودداري شود.

امکان ارسال دیدگاه برای این مطلب وحود ندارد